Щороку у третю неділю жовтня, в Україні відзначають День працівників харчової промисловості.

2010 5Сьогодні з представників галузі з професійним святом привітали в обласній державній адміністрації. До привітань долучилась і команда Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації Марія Чорна, начальник ГУ Держпродспоживслужби в області Ігор Бойчук, віцепрезидент КРТПП Людмила Солонар, директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Тетяна Бурага.

2010 4«Харчова промисловість Кіровоградщини сьогодні - це стратегічно важлива галузь, що забезпечує продовольчу безпеку не лише нашої області, а й усієї держави, формує її експортний потенціал та позитивну динаміку економічного зростання!», - наголосила Людмила Солонар, вітаючи представників підприємств, що завітали на урочистості.

Віцепрезидент КРТПП висловила подяку промисловцям харчової галузі за щоденну копітку працю, побажала їм нових досягнень та високих оцінок і від споживачів і від експертів.

З нагоди свята Людмила Солонар вручила почесні грамоти Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати виконавчому директору ТДВ «Ятрань» Наталії Артеменко та директору ТОВ «Градолія рафінація» Володимиру Умріхіну.

2010 22010 3

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "