29 березня 2023 року об 11.00 запрошуємо суб'єктів господарювання, платників ПДВ, на вебінар: «Новації в операціях з податковими накладними та розрахунками коригування у ЄРПН».

2203 1Питання нововведень стосовно реєстрації ПН/РК у ЄРПН широко обговорюється бізнесом. Державною податковою службою вже опубліковано велику кількість роз’яснень, а ми пропонуємо обговорити все «наживо».

Захід проводитиметься за участі представників ГУ ДПС України у Кіровоградській області.

Використовуємо платформу ZOOM.

Орієнтовний перелік питань, що обговорюватимуться:

  • Реєстрація ПН/РК у ЄРПН
  • Нові форми податкової накладної та податкової декларації з податку на додану вартість з 01.04.2023 року;
  • Особливості складання податкової накладної та податкової звітності по ПДВ з 01.04.2023 року;
  • Відповідальність за порушення платником податку граничних строків реєстрації ПН/РК;
  • Зупинення реєстрації податкових накладних, порядок розблокування. Розгляд затверджених змін внесених наказом МФУ від 12.01.2023 №19 «Про затвердження Змін до Порядку прийняття рішень про реєстрацію/відмову в реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних»;
  •  Упередження зупинення реєстрації податкових накладних, подання таблиць платника податку відповідно п. 12 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» (зі змінами).

Реєстрація для участі у вебінарі.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "