19 грудня відбулося засідання Президії Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Про роботу палати у IV кварталі цього року розповіла президент КРТПП Ірина Саєнко. Вона пригадала найбільш знакові моменти у жовтні-грудні цього року: початок реалізації проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП», що втілюється за підтримки USAID, підписання меморандуму про співпрацю із Центральноукраїнським технічним університетом, зустріч із студентами Економіко-технологічного інституту та презентацію проєкту «Faults Locator».

«Ми активно працюємо із молоддю розповідаючи про роботу бізнеса і роботу Палати. Аби реально підтримати молодих дослідників, хочу запропонувати членам Президії підтримати молодих науковців та започаткувати гранти на часткову підтримку реалізації їх проєктів», - зазначила вона.

Члени президії підтримали цю пропозицію, тож КРТПП виділить близько 200 тис. грн. для підтримки досліджень молодих вчених.

Учасники засідання також обговорили питання важливі для українського бізнесу – дефіцит кадрів, особливо фахівців робочих спеціальностей, послуги, що сьогодні найбільш затребувані бізнесом та можливість їх надання Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою.

За результатами засідання, Президія Кіровоградської РТПП визнала діяльність палати задовільною та погодила низку питань щодо її подальшої роботи.

19 12 219 12 319 12 4

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "