За підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" представникам бізнесу Кіровоградської області розповіли про підводні камені та розкрили секрети зовнішньоекономічних контрактів.

Понад 2 години учасники зустрічі обговорювали побудову ефективної договірної роботи в зовнішньоекономічній діяльності, аналізували кейси успішного договору правові питання діяльності експортоорієнтованого бізнесу.

Спікеркою заходу стала практикуючий адвокат Анастасія Зоц, яка має досвід проведення понад 150 семінарів та консультацій для власників бізнесу, захищає інтереси бізнесу, як фізичних так і юридичних осіб.

З представниками МСП обговорили особливості перевірки українського та іноземного контрагента; актуальні питання укладання договорів, нюанси складання тексту; відповідальність за невиконання умов договору; можливості досудового врегулювання та підготовку до судових процесів.

За відгуками підприємців, семінар став важливою платформою для набуття нових знань у сфері укладання контрактів та основою для початку або розширення зовнішньоекономічної діяльності.

Захід відбувся у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП». Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

1101 31101 41101 51101 61101 71101 81101 91101 1

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "