Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата продовжує серію безкоштовних тренінгів для бізнесу. 

30 січня відбувся вебінар на тему використання штучного інтелекту для підвищення продуктивності та розвитку бізнесу. 

Представники бізнесу Кіровоградської області та сертифікований консультант Галина Перепелиця говорили про роль штучного інтелекту (ШІ) у сучасному бізнесі, можливості, які надає ChatGPT для підвищення продажів та покращення продуктивності процесів компанії. Учасники заходу аналізували ринки за допомогою ШІ, вчилися використовувати штучний інтелект в просуванні та промоційних заходах, а також  для листування, перемовин, планування комунікацій. Під час вебінару розглянули й кейси компаній, що використовують штучний інтелект для розвитку бізнесу. 

Спілкування в онлайн тривало близько двох годин, захід отримав лише  схвальні відгуки.

Захід відбувся у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП» за за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Відеозапис вебінару можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=aLfCXrFg1ic

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "