6 лютого за ініціативи Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати відбувся онлайн семінар на тему: "25 точок зростання бізнесу для виходу на міжнародний ринок".

За підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України", у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП», представники вітчизняного бізнесу вивчали методи та можливості виходу на міжнародні ринки.

Разом із досвідченим бізнес-консультантом Денисом Купрашем учасники вебінару обговорили різноманітні стратегії та методи опанування міжнародних ринків, ефективність продажів на різних міжнародних торгових інтернет-майданчиках, сервіси для аналізу конкурентів. Говорили про розробку ефективних маркетингових та PR-стратегій, доцільність автоматизації маркетингу.

Вебінар тривав понад дві години, спікер не залишив без уваги жодного поставленого запитання тож, отримав тільки схвальні відгуки. 

Для представників МСП, які не змогли підключитися до нас онлайн, ми опублікували запис вебінару: https://www.youtube.com/live/zahLMzy_daI

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

602 2602 1602 4602 5

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "