Тренінг з питань тендерних закупівель та роботи в системі електронних закупівель Prozorro відбувся за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" у змішаному форматі, онлайн та офлайн.

Під час дводенних безоплатних навчань 40 потенційних учасників торгів – представників підприємств, установ та організацій ознайомили з останніми змінами у процесах публічних закупівель та роботі «ProZorro».

Заняття проводила віцепрезидент Кіровоградської РТПП Людмила Солонар – магістр права, сертифікований тренер по роботі в електронній системі закупівель Prozorro, експерт - дорадник з питань проведення електронних торгів, аудитор системи менеджменту якості.

Говорили про функціонування системи закупівель в Україні, особливості роботи в електронній системі закупівель Prozorro, особливості міжнародних публічних закупівель, участь у відкритих торгах. Учасники навчання дізналися про типові помилки оформлення тендерних пропозицій, оскарження результатів закупівель, практикувались у підготовці тендерної пропозиції. Теорія базувалася на типових ситуаціях, що виникають у більшості учасників торгів. 

Захід проведено у межах проєкту «Посилення ефективності маркетингу та підвищення конкурентоспроможності МСП», що реалізується Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

0104 20104 30104 40104 50104 1

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "