До Кіровоградської торгово-промислової палати вступила ще одна фізична особа-підприємець – ФОП Шатайло Микола Володимирович.

 14 роки підприємець надає послуги з оренди спеціальної техніки та опоряджувальних робіт та вже зарекомендував себе у бізнес-спільноті Кіровоградщини як надійного виконавця і партнера, а крім того, як сумлінного платника податків.

«Бізнес, що я очолюю, є не просто підприємством. Це товариство однодумців, друзів та патріотів!», - каже Микола Шатайло.

«Ми не можемо осторонь проблем України у ці скрутні часи. Тож сьогодні пропонуємо наші потужності у регіонах, які постраждали від рук російських загарбників. Маємо техніку, людей, знання і, найголовніше, досвід роботи з багатоповерхівками, прибудинковою територією, а також внутрішніми роботами».

Вже зараз комплексні бригади, сформовані підприємцем, працюють на автовишках висотою від 18м до 28 метрів, самоскидах що здатні перевезти від 10 до 40 тон, кранах, вантажопідйомністю до 40 тон, екскаваторах-навантажувачах та міні екскаваторах виробництва Великої Британії, автобетонозмішувачах.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "