31 травня 2021 року об 11:00 відбудеться онлайн бізнес-конференція за участю українських і іспанських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП України та ТПП Малаги, ділових кіл України та Іспанії.

28052021 1Захід організовується ТПП України у співпраці з Асоціацією торгівлі зерновими та олійними культурами Іспанії (LaAsociaciónde Comerciode Cerealesy Oleaginosasde España), Посольством України в Королівстві Іспанії, Міністерством закордонних справ України, Радою Експортерів та інвесторів України, Міністерством економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України.

Запрошуємо:

  • виробників та експортерів зернових і олійних культур; 
  • підприємства, які бажають розширити географію свого експорту до країн Латинської Америки та Африки спільно з іспанськими компаніями, які мають традиційно розвинену присутність на цих ринках; 
  • підприємства які хочуть знайти партнерів (інвесторів) для реалізації спільних проєктів в Україні з виробництва і переробки харчових продуктів.

Програма зустрічі передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-іспанського економічного співробітництва, секцію Q&A та секторальні робочі групи, в яких компанії зможуть провести В2В. Rəsmi sayt Mostbet Azərbaycan

Вартість участі: 480 грн(вкл.ПДВ)

РЕЄСТРАЦІЯ

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "