Запрошуємо представників бізнес-спільноти взяти участь у семінарі, організованому за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".
 

Тема: "Правові аспекти діяльності суб’єктів господарювання. Зовнішньоекономічна діяльність". Під час семінару обговоримо актуальні питання правового забезпечення господарської діяльності. Під час семінару обговоримо актуальні питання правового забезпечення господарської діяльності.

Захід відбудеться 23 листопада 2023 року об 11.30.

Спікерка: Анастасія Зоц – адвокат, юрист.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/yaTqku8QmoGf4idH6

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

 

Довідково: 

Анастасія Зоц, адвокат, юрист, організатор понад 150 семінарів та консультацій для власників бізнесу з питань застосування законодавства України, проходження перевірок контролюючих органів;

захищає інтереси фізичних та юридичних осіб в усіх судових інстанціях, у тому числі у Верховному суді України, органах слідства. За час адвокатської діяльності в провадженні було більше 100 судових справ, 90% з яких завершено перемогою;

має власний юридичний блог, є спікером телеканалу "Відкритий" з питань законотворчої та правозастосовної діяльності.

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "